BODY SCRUB


De natuurzuivere Body Scrub is een effectieve scrub voor het lichaam die als peeling en als verzorging werkt.


✅ Verwijdert dode huidcellen
✅ Reinigt (Dode Zee Zout) en voedt (Oliën) de huid
✅ Zachte, soepele en gezonde huid
✅ Heilzame werking bij allerlei aandoeningen
✅ Verstevigend voor de huid
✅ Zet de huid aan tot vernieuwing en herstel

U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:
Body Scrub deel, voor- of achterzijde
15 minuten € 15,00
Body Scrub voor- en achterzijde
30 minuten € 30,00
i.c.m. Massage en/of Body Pakking

En u heeft de keuze uit de volgende geuren:
✅ Calendula/Mandarijn - Heilzaaam
✅ Calendula/Rijstkiem - Geurloos
✅ Roos - Opwekkend
✅ Eucalyptus/Mint/Rozemarijn - Verfrissend
✅ Lavendel - Rustgevend


*Lavendel* - reinigend
Lavendel heeft een rustgevende, reinigende en antiseptische werking. Aan lavendel wordt een hele reeks heilzame eigenschappen toegeschreven. Zo werkt het verzorgend bij:
Acné, eczeem, ontstekingen, psoriasis, puistjes, zonnebrand, zweren, spierpijn, slapeloosheid, stress, vermoeide voeten en wintervoeten.

*Roos* - verstevigend
Roos is opwekkend, harmoniserend en staat bekend om zijn heilzame, verstevigende en antibacteriële eigenschappen. Daarnaast heeft roos heeft een gunstige invloed op de vrouwelijke organen en de vrouwelijke, rijpere huid. Roos reguleert de hormoonhuishouding, helpt bij vertraging van vroegtijdige huidveroudering en heeft een heilzame werking bij een sterke doorbloeding.

*Calendula-Mandarijn* - heilzaam
Calendula-Mandarijn staat bekend om zijn heilzame, ontsmettende, schimmelwerende en ontstekingsremmende werking. Calendula ondersteunt op krachtige wijze het herstellend vermogen van de huid. Daarnaast kalmeert, verzacht en ontspant het de huid. Calendula werkt zeer heilzaam bij:
Psoriasis, eczeem, verschillende soorten wonden, insectenbeten, zonnebrand, lichte brandwonden, kloven, dermatitis en jeuk. Ook werkt het heilzaam bij droge/beschadigde huid, striae, littekens en het is te gebruiken bij kneuzingen.

*Eucalyptus-Mint-Rozemarijn* - verfrissend
Eucalyptus heeft een verfrissende geur. Daarnaast is het antiseptisch, schimmeldodend, verkoelend en heeft het een positieve invloed op de bloedsomloop. Eucalyptus-Mint-Rozemarijn is heilzaam bij luchtwegaandoeningen, gordelroos, hoofdpijn, zenuwpijn en koorts. Eucalyptus-Mint-Rozemarijn is niet geschikt voor de gevoelige huid.

*Calendula-Rijstkiem* - heilzaam
Deze lijn kan gebruikt worden bij mensen met een noten allergie en is, door het ontbrekende van een essentiële olie, geurloos.
Calendula-Rijstkiem heeft een heilzame werking op de overgevoelige huid en bij psoriasis, eczeem, striae, littekens en bij een droge huid. Daarnaast werkt Calendula-Rijstkiem ondersteunend bij het herstellend vermogen van de huid en kalmeert, verzacht en ontspant het. Calendula-Rijstkiem kan worden gebruikt op de huid bij een allergie voor noten, bij bestraalde huid, door (oud) oncologische patiënten en op de baby- en kinderhuid.


 
 
 
E-mailen
Bellen