LICHAAMSPAKKINGEN


U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden

Lichaamspakking* deel, voor- of achterzijde
30 minuten € 30,00
Lichaamspakking* voor- en achterzijde
60 minuten € 60,00
*inclusief een Body Scrub en Reiniging vooraf.


En u kunt kiezen uit de volgende 4 Pakkingen:


1.Dode Zee Pakking*

Al eeuwenlang wordt zwarte modder zowel therapeutisch als cosmetische gebruikt vanwege de diep reinigende werking. Een dode zee masker heeft meerdere voordelen:


✅ Zeer rijk aan mineralen en zouten
✅ De huid wordt zacht en soepel
✅ Het absorbeert oliën en vuil
✅ Verlicht pijn aan spieren en gewrichten
✅ Het kalmeert en verfrist de huid

*alleen deelpakking mogelijk.2.Witte Leem Pakking

Al eeuwenlang wordt Witte Leem zowel therapeutisch als cosmetisch gebruikt vanwege de absorberende werking. Het kent vele voordelen en verwijdert


✅ overtollig huidvet
✅ bacteriën
✅ huidschilfertjes
✅ en reguleert de talgproductie


Met een stralende huid als gevolg. De pH-neutrale Witte Leem is een natuurlijke bron van mineralen en heeft een verzachtende werking. Daarnaast ondersteunt het de genezing van huidirritaties. Witte Leem is uitermate geschikt voor de gevoelige en droge huid.


3.Aloë Vera Pakking

De heilzame werking van Aloë Vera Gel is al vele eeuwen bekend. De pure gel, verkregen uit de bladeren van de Aloë Vera plant, kent vele voordelen:


✅ De biologische Aloë Vera Gel werkt verzachtend

✅ De pure gel hydrateert de huid

✅ Aloë vera zorgt voor verkoeling

✅ De gel heeft een kalmerend effect


Biologische Aloë Vera Gel is daarom zeer geschikt voor een aangedane, overgevoelige en kwetsbare huid.


4.Multi Butter Pakking

Multi Use Butter is een product met zeer veel toepassingen.


✅ Je huid voelt zijdezacht en heerlijk soepel aan
✅ Heilzaam bij diverse huidaandoeningen
✅ Kalmerend en ontspannend voor de huid
✅ Werkt antibacterieel en ontstekingsremmend


U heeft de keuze uit de volgende geuren:

✅ Calendula/Mandarijn - Heilzaaam
✅ Calendula/Rijstkiem - Geurloos
✅ Roos - Opwekkend


*Roos* - verstevigend
Roos is opwekkend, harmoniserend en staat bekend om zijn heilzame, verstevigende en antibacteriële eigenschappen. Daarnaast heeft roos heeft een gunstige invloed op de vrouwelijke organen en de vrouwelijke, rijpere huid. Roos reguleert de hormoonhuishouding, helpt bij vertraging van vroegtijdige huidveroudering en heeft een heilzame werking bij een sterke doorbloeding.


*Calendula-Mandarijn* - heilzaam
Calendula-Mandarijn staat bekend om zijn heilzame, ontsmettende, schimmelwerende en ontstekingsremmende werking. Calendula ondersteunt op krachtige wijze het herstellend vermogen van de huid. Daarnaast kalmeert, verzacht en ontspant het de huid. Calendula werkt zeer heilzaam bij:
Psoriasis, eczeem, verschillende soorten wonden, insectenbeten, zonnebrand, lichte brandwonden, kloven, dermatitis en jeuk. Ook werkt het heilzaam bij droge/beschadigde huid, striae, littekens en het is te gebruiken bij kneuzingen.


*Calendula-Rijstkiem* - heilzaam
Deze lijn kan gebruikt worden bij mensen met een noten allergie en is, door het ontbrekende van een essentiële olie, geurloos.
Calendula-Rijstkiem heeft een heilzame werking op de overgevoelige huid en bij psoriasis, eczeem, striae, littekens en bij een droge huid. Daarnaast werkt Calendula-Rijstkiem ondersteunend bij het herstellend vermogen van de huid en kalmeert, verzacht en ontspant het. Calendula-Rijstkiem kan worden gebruikt op de huid bij een allergie voor noten, bij bestraalde huid, door (oud) oncologische patiënten en op de baby- en kinderhuid.


 
 
 
E-mailen
Bellen