LOMI LOMI MASSAGE

  

✅ De Hawaiiaanse Lomi Lomi massage is een onderdeel van de traditionele Hawaiiaanse geneeskunde en werd in families aan elkaar doorgegeven. Pas in de jaren 70 werd de Lomi Lomi massage ook aan niet Hawaiianen geleerd.

✅ Een mooie omschrijving voor de Lomi is dan ook "liefdevolle massage".

✅ De Lomi Lomi massage is het meest bekend door de lange, vloeiende massage grepen en de dans rondom de tafel. Er wordt gemasseerd met de onderarmen met een ruime hoeveelheid warme olie.
Ook worden er tijdens de Lomi strekkingen, rotaties en knedingen gebruikt. Een Lomi Lomi masseur kan bijvoorbeeld met één arm de schouder masseren terwijl de andere hand / onderarm de heup masseert, dit om harmonie en balans te bevorderen in het lichaam.

✅ Lomi massage herstelt uw vitaliteit. Het heeft een diepe werking op het spier- en zenuwstelsel. Het verbetert de bloedsomloop en heeft een gunstige werking op de organen. Lomi Lomi verbetert de toevoer van voeding naar het weefsel, bevordert de stofwisseling en reinigt het lichaam van afvalstoffen. Het vermindert pijn en versoepelt de lichaamsbeweging.
 +/- 60 minuten

Gehele lichaam

€ 60,00


 


 
 
 
E-mailen
Bellen