KRUIDENSTEMPELMASSAGE

 

✅ Wat is een Kruidenstempelmassage?


Een Kruidenstempelmassage is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van kruidenstempels. Kruidenstempels zijn katoenen buideltjes gevuld met diverse kruiden. Deze kruiden worden samengesteld aan de hand van eeuwenoude Oosterse recepten. Hieraan is nog een essentiële olie toegevoegd, om een extra effect aan de massage te kunnen geven. Doordat deze kruidenstempels verwarmd worden, komt de geur van de geneeskrachtige kruiden optimaal vrij.✅ Effect


Door met deze geurige en warme kruidenstempels te masseren, zorgt dit voor een diepe ontspanning van de spieren, goede doorbloeding van de huid en het opheffen van blokkades. De geur van de kruiden zorgt voor een totale ontspanning van lichaam en geest en brengt je cliënt volledig in balans. Het is een ideale massage bij lusteloosheid, stress en vermoeidheid.


✅ Oorsprong


De Kruidenstempelmassage komt oorspronkelijk uit Azië. Hier worden al eeuwenlang kruidenstempels gebruikt bij de traditionele geneeskunde en ayurvedische behandelingen.


✅ Kruidenstempelmassage is goed voor welzijn van lichaam en geest


Kruidenstempels hebben een verwarmend effect op de huid en hebben een aangename en natuurlijke geur. Doordat de kruidenstempels gestoomd worden zal de aangename geur die van de kruiden afkomen worden verspreid. De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend. Met name de longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden.
Een Kruidenstempelmassage heeft een soortgelijk effect als Hot Stone massages, vanwege de intensieve warmte van de stempels. Bij een Kruidenstempelmassage wordt net zoals bij de Hot Stone  massage een gelijkmatige tot sterke druk uitgeoefend.


✅ Wat zit er in een kruidenstempel?


In de kruidenstempels zitten alleen 100% natuurlijke ingredienten, zonder kleur- en conserveringsmiddelen en pure plantaardige ingrediënten uit Thailand verpakt in een natuurlijke katoenen doek. De kruidenstempels worden gevuld volgens traditionele recepten uit Thailand. De gedroogde kruiden die onder andere worden gebruikt zijn onder andere: Thai Copper Pod, Bai Nad, Khontiso, Kaffir Lime Leaf (kaffir limoenblaadjes), Citroengraspoeder (citroengraspoeder), Gele Phlai (kurkuma), Gele Kurkuma (gele kurkuma), Zwarte Kurkuma (zwarte kurkuma), Witte Kurkuma (wit kurkuma), Galanga (Thaise gember), Wan Nam, Kamfer (kamfer) en Zeezout (zeezout).

+/- 30 minuten


€ 30,00


Achter- of voorzijde

+/- 60 minuten


€ 55,00

Gehele lichaam


In overleg met u wordt bepaald welke lichaamsdelen er worden gemasseerd.

U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Achterzijde: Rug, nek, schouders, billen, benen en voeten.

Voorzijde: Gezicht, borstkas, buik, armen en bovenbenen.
 
 
 
E-mailen
Bellen